Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Δραγασάκης, με αφορμή τους βαρύτατους υπαινιγμούς του Γιάνη Βαρουφάκη ότι λειτουργούσε υπέρ των συμφερόντων του ΟΠΑΠ και κατά της Επιτροπής Ελέγχου Τυχερών Παιγνίων.

Ειδικότερα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στη Βουλή, υποστήριξε ότι πήγαν να τον «φάνε ζωντανό», γιατί ως υπουργός Οικονομικών, είχε προτείνει να ζητείται ΑΦΜ για όποιον παίζει. «Πόσοι από σας στον ΣΥΡΙΖΑ, ξέρετε τι έκανε ο κ. Δραγασάκης αρχικά πίσω από τις πλάτες μου και στη συνέχεια φανερά, λειτουργώντας υπέρ του ΟΠΑΠ», είπε χαρακτηριστικά.

Στην επιστολή του, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δώσει την δική του εκδοχή των γεγονότων αρνούμενος κατηγορηματικά όσα του καταλογίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ αναφέρει πως στο σύντομο διάστημα της υπουργίας του, ο πρώην υπουργός Οικονομικών με τις επιλογές του έδειχνε να μην έχει συνολική και σφαιρική εικόνα του προβλήματος, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτος σε επιχειρήματα κάποιων από τους πόλους του ανταγωνισμού.

Παράλληλα, αναφέρει πως δεν γνωρίζει τα  κίνητρα του κ. Βαρουφάκη για τις εναντίον του επιθέσεις, αλλά εκείνο που γνωρίζει είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και γι’ αυτό κατά περιόδους, τόσο η κυβέρνηση όσο και ο ίδιος προσωπικά, δεχτήκαν τα πυρά από όλους τους πόλους του ανταγωνισμού.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του Γιάννη Δραγασάκη προς τον πρόεδρος της Βουλής