4914565
Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Εμείς δεν διχάζουμε, εμείς ενώνουμε

«Δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν νέο σκηνικό τρόμου και μπαχαλοποίησης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

«Εμείς αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, είμαστε κάτι εντελώς διαφορετικό. Εμείς δεν διχάζουμε, εμείς ενώνουμε », δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, στον απόηχο των πολιτικών εξελίξεων που έχουν προκληθεί από τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

«Εμείς όταν έγινε ότι έγινε στην Ελασσόνα και στο νομό Λάρισας απευθύναμε ένα κάλεσμα και η ανταπόκριση ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Υπάρχουν εικόνες με νέους ανθρώπους είτε ενταγμένους είτε ανένταχτους στη νεολαία μας οι οποίοι συνέδραμαν στο κάλεσμα αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε προχωρήσει σε δεκάδες αντίστοιχες πρωτοβουλίες με χιλιάδες νέους ανθρώπους. Δωρεά μυελού των οστών, αιμοδοσίες και το κυριότερο η δική μας η αντίδραση έρχεται με προτάσεις με παρεμβάσεις σε αρμόδια υπουργεία πολλές εκ των οποίων γίνονται και νόμοι του κράτους», διευκρίνισε ο κ. Μαρινάκης.

«Χθες που ο κ.Τσίπρας κάλεσε τον κόσμο, τις πολιτικές δυνάμεις σε νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση η νεολαία του έβγαλε ένα ‘’εμετικό’’ βίντεο το οποίο στοχοποιεί συλλήβδην την Ελληνική Αστυνομία μια μέρα μετά από μια δολοφονική επίθεση, μια κακουργηματική πράξη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, αποσιώπησε πλήρως αυτό το γεγονός», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Και συνέχισε: «Την ίδια μέρα ο κ. Φίλης είπε ότι αν δεν αποσυρθεί ένας νόμος- που έχει ψηφιστεί από μια νόμιμα εκλεγμένη Βουλή- θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι τους. Πλέον έχουμε στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τα οποία λένε δεν μας ενδιαφέρει τι ψηφίζετε, δεν μας ενδιαφέρει τι ισχύει στην κείμενη νομοθεσία, δεν μας ενδιαφέρει ότι έχουμε κοροναϊό, δεν μας ενδιαφέρει αν υπάρχουν μέτρα προστασίας της υγείας όλων των πολιτών εάν δεν γίνει το δικό μας, εάν δεν αποσυρθεί ένας νόμος- όχι με νόμιμο τρόπο δηλαδή να γίνει μια πρόταση μομφής στη Βουλή ή κατάθεση μιας επίκαιρης ερώτησης αλλά στο δρόμο, αόριστα- θα μας βρίσκετε απέναντί σας».

«Ζούμε στην κρισιμότερη περίοδο για την ανθρωπότητα παγκοσμίως, ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έβαλε πλάτη στην πιο κρίσιμη μάχη και κάποιοι λίγοι κάθισαν απέναντι επενδύοντας στο μπάχαλο και την αποτυχία», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Πάμε όλοι μαζί ενωμένοι και δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν νέο σκηνικό τρόμου και μπαχαλοποίησης», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.