Ο Γιώργος Ψυχογιός, βουλευτής Κορίνθου του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής του κόμματος μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Επιστροφή στην κανονικότητα» με τους Θανάση Φουσκίδη, Δημήτρη Κουνιά και Γιώργο Νόκο για τις εξελίξεις, καθώς και την κόντρα της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υπόθεση Λιγνάδη.

Ο κ. Ψυχογιός, σε ερώτηση που δέχτηκε σε σχέση με την προσπάθεια ταύτισης του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης με τις αποκαλύψεις της υπόθεσης Λιγνάδη, ήταν σαφής και κατηγορηματικός, τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι που δε βοηθάει το δημόσιο διάλογο. «Νομίζω ότι γενικότερα και για τον τρόπο με τον οποίον διατυπώνουμε τις θέσεις μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το να ταυτίζετε ευθέως ο πρωθυπουργός ή οι υπουργοί με αδικήματα που κατηγορείται ο Λιγνάδης, είναι κάτι που δε βοηθάει το δημόσιο διάλογο. Αυτό αποδυναμώνει κάποιες θέσεις μας, καθώς θέλουμε να καταγγείλουμε την κυβέρνηση γιατι επρεπε να είχε προλάβει εξελίξεις, αλλά σε ένα επίπεδο που να έχει να κάνει με την πολιτκή διάσρταση του θέματος κι όχι με την ποινική διάσταση».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σε σχέση με το αν συμφωνεί με τις επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στην κ.Αγαπιδάκη, ήταν ξεκάθαρος. Απάντησε συγκεκριμένα πως «με τον τρόπο που γίνονται, όχι. Εγώ βάζω την πολιτική διάσταση και λέω ότι είναι ανεπαρκέσταση η κ. Αγαπηδάκη, έχει απαξιώσει το ΕΚΚΑ. Εμείς αυτό λέμε και αυτό ζητάμε, σε ένα θέμα δύσκολο».