Σαφή θέση πήρε ο πρωθυπουργός για φαινόμενα «κακοφωνίας» των υπουργών και μηνύματα που ενδεχομένως μπερδεύουν τους πολίτες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οποιοδήποτε μήνυμα δεν είναι συνεπές ή είναι αυτοαναιρούμενο δημιουργεί πρόβλημα και προκαλεί σύγχυση.

«Θέλω να είμαι σαφής: αν υπήρξαν τέτοια φαινόμενα στο παρελθόν, που υπήρξαν, θα διορθωθούν. Διορθώνονται. Οι υπουργοί έχουν υποχρέωση να υπηρετούν την κεντρική γραμμή. Στην τελευταία απόφαση υπήρχε διχογνωμία. Και η απόφαση φτάνει σε μένα και αυτή την απόφαση πρέπει να υπηρετούν οι υπουργοί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές εμφανίσεις των κυβερνητικών στελεχών τόνισε: « Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δείτε μεγαλύτερη συμμόρφωση και ίσως λιγότερες παρουσίες».

«Οταν βγαίνει κανείς στην τηλεόραση μπορεί και να του ξεφύγει και μια κουβέντα παραπάνω. Γι' αυτό καλό θα είναι όταν βγαίνει κανείς, να έχει κάτι να πει» είπε για να προσθέσει πως δεν χρειάζεται να λέει κανείς διαρκώς κάτι καινούργιο, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.