Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αγωγές κατά των δημοσιογράφων Γιάννη Κουρτάκη και Γιώργου Παπαχρήστου που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σε σχέση με τα δημοσιεύματα για την εξοχική κατοικία που ο τελευταίος μισθώνει στο Σούνιο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντι να απαντήσει επι της ουσίας για τις πρωτοφανείς εξοντωτικές αξιώσεις κατά δημοσιογράφων, επιδίδεται στον γνωστό σε αυτόν πόλεμο λάσπης», αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και προσθέτει:

«Η στάση του άλλωστε απέναντι στα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους είναι πολύ πρόσφατη για να ξεχαστεί. Και να ήθελε να την ξεχάσει κάποιος την υπενθυμίζει ο συνήγορος του κ. Τσίπρα που κατά σύμπτωση είναι ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος του δημοσίου για την εφαρμογή του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες στον περιβόητο διαγωνισμό των βοσκοτοπιών. Όσο για τη δήθεν βίλα του κ. Τσίπρα που αναφέρουν στην ανακοίνωση, θα ήταν καλύτερα να μιλήσουν για δήθεν ενοίκιο…»

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, η ΝΔ είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα για εξοντωτικές αξιώσεις στην προσφυγή του κατά δημοσιογράφων για την υπόθεση της βίλας στο Σούνιο. Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά της Κουμουνδούρου, η οποία κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του κ. Τσίπρα, που επί δύο μήνες τώρα αρνούνται να αποκαταστήσουν την αλήθεια» υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.