Ένα εκατομμύριο ευρώ, ζητά ο Αλέξης Τσίπρας από τον Εκδότη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και δημοσιογράφο, Γιάννη Κουρτάκη, με αγωγή που κατέθεσε εναντίον του. Ο λόγος; Ο κ. Κουρτάκης εκφράζει την άποψή του, προσωπική και δημοσιογραφική στα social media και στα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει κι αυτό ενοχλεί τόσο τον κ. Τσίπρα, που αποφάσισε να καταθέσει αγωγή εναντίο του. Υπάρχουν όμως κι άλλα σημεία άξια σημασίας στην συγκεκριμένη αγωγή, όπως το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας καταθέτει την αγωγή με δικηγόρο τον κ. Γιάννη Μαντζουράνη. 

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Κουρτάκης σε ανάρτησή του στο twitter:  «Πριν από λίγο μου επιδόθηκε αγωγή του  Αλέξη Τσίπρα, με την οποία ζητά 1 εκ. ευρώ. Πέραν των όσων ισχυρίζεται ο τέως πρωθυπουργός, έχει ιδιαίτερη σημασία  και ο Δικηγόρος που επέλεξε. Είναι ο Γιάννης Μαντζουράνης. Να του προτείνω και μάρτυρα; Μίμη Παπαγγελόπουλο».
Ένα δεύτερο σημείο της Αγωγής που αξίζει σχολιασμού και είναι ένα ακόμη δείγμα της προχειρότητας και της σύγχυσης που βρίσκεται ο κ. Τσίπρας είναι και το γεγονός ότι παραμένει πιστός σε κάποιες συνήθειες που… αποδείχθηκε πως δεν του βγήκαν σε καλό, όπως το να κρύβει την αλήθεια. Όπως παρατηρεί και με δεύτερη ανάρτησή του ο κ. Κουρτάκης, ο κ. Τσίπρας ούτε καν στο βιογραφικό του δεν λέει την αλήθεια, καθώς αναφέρει ότι εξελέγη βουλευτής το 2012. Η αλήθεια είναι ότι εξελέγη το 2009. 

Γράφει ο Γιάννης Κουρτάκης στην ανάρτησή του:
«Πάντως ούτε στο βιογραφικό δεν λέει την αλήθεια ο Τσίπρας.  Στην πρώτη παράγραφο διαβάζω, στην αγωγή του, ότι είναι βουλευτής από το 2012. Υποθέτω ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα που είχε εκλεγεί το 2009. Αυτά παθαίνει κανείς όταν βρίσκει τσάμπα δικηγόρο.

ag1

ag2

ag3



Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Κουρτάκη 


















Δείτε και την δεύτερη ανάρτηση του κ. Κουρτάκη