«Φαντασμένος» είναι τώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου, επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, επιχειρηματίας, Χρήστος Καλογρίτσας. Η Κουμουνδούρου, αφού δεν έχει πια ανάγκη τις «υπηρεσίες» του τον αντιμετωπίζει όπως συνηθίζει να κάνει με όσους δεν έφεραν σε πέρας το σχέδιο του Αλέξη, του Νίκου Παππά, του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του Παύλου Πολάκη, προκειμένου να κατακτήσουν τους αρμούς της εξουσίας.

Μετά τις νέες αποκαλύψεις από τον επιχειρηματία, Χρήστο Καλογρίτσα, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Νίκου Παππά, τον οποίο κατονομάζει ο επιχειρηματία ως το πρόσωπο που «οργάνωσε μαζί με την εταιρεία CCC» τη δημιουργία καναλιού ΣΥΡΙΖΑ, νέα βόμβα έσκασε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άρον-άρον έσπευσαν οι κομματάρχες της Κουμουνδούρου να απαξιώσουν τον Καλογρίτσα, με τον οποίο στο παρελθόν «έκλειναν» χρυσά deal, και για χάρη του ο Νίκος Παππάς παρακαλούσε εφοπλιστές και επιχειρηματίες προκειμένου να τον βοηθήσουν.Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά επιχειρεί να ξεφύγει από την ουσία χωρίς επιχειρήματα, μιλώντας για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» προφανώς επηρεασμένοι όλοι στην Κουμουνδούρου από τον ΣΥΡΙΖΑ TV που δεν κατάφεραν να αποκτήσουν. 

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
Αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του, σχετικά με τις νέες καταγγελίες Καλογρίτσα: «Η Ν.Δ. και το νέο της κομματικό έντυπο έχουν χάσει πια κάθε φαντασία. Για άλλη μια φορά επαναφέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό του σίριαλ Καλογρίτσα. Κατανοούμε απολύτως γιατί δεν υπάρχει στο πρωτοσέλιδο των "ΝΕΩΝ" η είδηση ότι 6 στους 10 μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα έχουν δει μείωση στο εισόδημά τους. Κάτι τέτοιο ίσως οδηγούσε σε νέες «απομακρύνσεις» δημοσιογράφων.  Ωστόσο, θα άξιζε να σκεφτούν κάποιο νέο σενάριο επιστημονικής φαντασίας για το επόμενο διάστημα. Το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

 ΥΓ: Όχι ο Νίκος Παππάς...»