5216098_2
Πολιτική

«Πυρά» Ταραντίλη σε Τσίπρα: Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; - Ας το πει ευθέως

« Εκτός από την αναμενόμενη κριτική του θα περιμέναμε να ακούγαμε και την πρότασή του», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

«Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα, για δεύτερη μέρα, εξαπέλυσε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, αυτή τη φορά με αφορμή την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα περιοριστικά μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση για τον εορτασμό των Θεοφανίων, καλώντας τον εκτός με την κριτική του να πει επιτέλους και κάποια πρότασή του.

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά», ανέφερε χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή του ο κ. Ταραντίλης.

«Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις», τόνισε ο ίδιος.