Δύσκολη προβλέπεται να είναι η σημερινή ημέρα για τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα με την εφημερίδα Παραπολιτικά να δίνει συνέχεια στο θέμα που η ίδια αποκάλυψε πριν δύο εβδομάδες για τη βίλα στο Σούνιο.

Μάλιστα το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο κ. Τσίπρας έπειτα από τη συνέντευξη που ο ίδιος παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη το πρωί της Παρασκευής.

Πιο αναλυτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε σχετικά με το συγκεκριμένο υπερπολυτελέστατο σπίτι πως ήταν 10 χρόνια ανεκμετάλλευτο με τους ιδιοκτήτες να μην έχουν καταφέρει σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ούτε να το νοικιάσουν, ούτε να το πουλήσουν.



Σήμερα όμως η εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης τη χώρας αποκαλύπτει πολλά και ενδιαφέροντα για το «φτωχικό» εξοχικό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ διαψεύδει πλήρως τα όσα είπε μόλις πριν ένα 24ωρο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφού φέρνει στο φως όλη την αλήθεια και στοιχεία από την γνωστή πλατφόρμα ενοικιάσεων «Airbnb» στην οποία ήταν καταχωρημένο το σπίτι και μάλιστα νοικιαζόταν - ούτε καν ολόκληρο αλλά το μισό - προς... 100 ευρώ ημερησίως. Δηλαδή... το 1/5 των χρημάτων που δίνει η οικογένεια Τσίπρα για ολόκληρο τον μήνα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη τιμή αφορά το ακίνητο πριν από την ανακαίνιση.

Eo-yz-9XUAEAonm


Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα όλης της χώρας.
  • Πως την νοίκιασαν στον Αλέξη ανανεωμένη και ολόκληρη για 500 ευρώ μηνιαίως
  • Τα “Π” βρήκαν έναν απο τους εκμισθωτές της μέσω airbnb και αποκαλύπτουν
  • Η βίλα εξακολουθούσε να πωλείται μέχρι πρόσφατα, αν και είχε ενοικιασθεί