Η Νάντια Γιαννακοπούλου «ξαναχτύπησε», επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά πως είναι αποφασισμένη να λέει την άποψή της με κάθε κόστος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες, η βουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής είχε προχωρήσει σε μια ακόμα πολιτική παρέμβαση σχετικα με τον τρόπο που πρέπει να αντιπολιτεύονται τα κόμματα πάντα, αλλά ιδιαίτερα σε τόσο κρίσιμες καταστάσεις σαν κι αυτές που βιώνουμε σήμερα, θυμίζοντας σε πολλούς την κριτική που είχε κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, η οποία συζητήθηκε πολύ. 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και απαντώντας σε ερώτηση για τις παρεμβάσεις του Κώστα Σημίτη, η βουλευτίνα του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργό παρέδωσε μαθήματα σοβαρής, εποικοδομητικής αντιπολίτευσης.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να διαφωνήσει ότι ο Κ. Σημίτης έχει συνέπεια, συγκεκριμένη πυξίδα, εκσυγχρονιστική αντίληψη. Ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε καταθέσει διαφορετικές απόψεις για το θέμα, αλλά όχι και να λένε «βοηθό του Μητσοτάκη» τον K. Σημίτη!», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Νάντια Γιαννακοπούλου. 

Ολόκληρη η απάντησή της στην ερώτηση για τον Κώστα Σημίτη

Τον τελευταίο καιρό, ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, έχει γράψει δύο άρθρα στα ΝΕΑ, με τα οποία παρέχει πλήρη πολιτική κάλυψη και στήριξη στην κυβέρνηση… Πως κρίνετε, την εν λόγω στήριξη…;;;

Δεν έχω να κρίνω καμία υποτιθέμενη στήριξη της Κυβέρνησης από τον Κώστα Σημίτη.

Ο Κώστας Σημίτης έγραψε δύο άρθρα. Με το πρώτο παρέδωσε μαθήματα σοβαρής, εποικοδομητικής αντιπολίτευσης. Μίλησε για την ανάγκη να κατατίθενται επεξεργασμένες προτάσεις ενταγμένες σε εναλλακτική λύση. Ποια η στήριξη της Κυβέρνησης; Αν τον άκουγε ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να ασκεί σοβαρή κριτική και να μην κάνει την γνωστή λαϊκίστικη αντιπολίτευση του …τσουρεκιού. Εμείς ακούμε στο Κίνημα Αλλαγής τις απόψεις του Κώστα Σημίτη. Προσπαθούμε και να ασκούμε σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση της Ν.Δ και να καταθέτουμε προτάσεις, που αν της λάμβαναν υπόψη, πολλά θα ήταν διαφορετικά και όσον αφορά στην πανδημία και σε άλλα. Με το δεύτερο άρθρο θεώρησε την Έκθεση Πισσαρίδη ως θετική βάση για συζήτηση που επιδέχεται διαμόρφωση. Τι θέλετε να πει ο Πρωθυπουργός που έζησε μαζί με τον Τάσο Γιαννίτση μια κόλαση όταν πήγαν να εκσυγχρονίσουν το Ασφαλιστικό βασισμένοι στην Έκθεση Σπράου, για να τρέχουν και να λένε κάποιοι μετά από πολλά χρόνια, ότι τότε χάθηκε μια ευκαιρία. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να διαφωνήσει ότι ο Κ. Σημίτης έχει συνέπεια, συγκεκριμένη πυξίδα, εκσυγχρονιστική αντίληψη. Ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε καταθέσει διαφορετικές απόψεις για το θέμα, αλλά όχι και να λένε «βοηθό του Μητσοτάκη» τον K. Σημίτη!