Την… απογοήτευσή του έδειξε ο καθηγητής γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης απέναντι στην τελευταία προκλητική και προσβλητική στάση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο Κρητικός πολιτικός ανέβασε ο ίδιος φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα στα Social Media που διασκέδαζε σε φιλικό σπίτι, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και σε κλειστό χώρο, παρά το δεύτερο δύσκολο lockdown στο οποίο βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου όλη η χώρα.

Ο κ. Δερμιτζάκης υπογράμμισε τις τεράστιες θυσίες του ελληνικού την ώρα που ο κ. Πολάκης διασκέδαζε με πολυμελή συντροφιά, χωρίς μάλιστα να τον κατονομάσει. «Πρότεινε» μόνο περισσότερη υπευθυνότητα από τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου που είναι και επιστήμονες υγείας.

«Θα ηταν συνετό μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου που ειναι και επιστημονες υγειας να ειναι πολυ προσεκτικοί οχι μονο στο τι δείχνουν στα social media αλλα πολυ περισσότερο πως λειτουργούν στην πανδημια. Οι πολιτες αυτη τη στιγμή κανουν τεράστιες θυσίες για να εμποδιστεί η πανδημία.» έγραψε στο Twiiter.