Ήταν μία αρνητική εικόνα αυτή η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.=

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε πως θεωρείται προτροπή για μη τήρηση των μέτρων, αλλά όπως εξήγησε βρέθηκε σε ένα εξαιρετικά στενό του περιβάλλον -που μάλλον- δεν είχε θέμα μετάδοσης του ιού, από τη στιγμή που ο ίδιος λίγες ώρες πριν είχε κάνει δύο χειρουργεία.

Αυτό σύμφωνα με τον κ.Τσίπρα, σημαίνει πως ήταν καθαρός από άποψη τεστ. «Δεν ήταν επικίνδυνος για τη διάδοση του ιού», πρόσθεσε. 

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής», είπε μάλλον αμήχανα ο Αλέξης Τσίπρας.

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας απο Πολάκη: Έκανε κοινωνική επίσκεψη εν μέσω Lockdown

Παρόλο που ο κοροναϊός σαρώνει ολόκληρη την χώρα και το δεύτερο lockdown είναι γεγονός προκειμένου να γίνει ανάσχεση του δεύτερου κύματος, φαίνεται πως ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης είχε διαφορετική άποψη αφού πήγε σε φιλικό σπίτι στα Χανιά για... κοινωνική επίσκεψη. Μολονότι, δεν προβλέπεται μια τέτοια μετακίνηση εν μέσω καραντίνας, ο Παύλος Πολάκης με εμφανώς χαλαρό ύφος έσπασε την καραντίνα ενώ είναι απορίας άξιο τι μήνυμα έστειλε για την μετακίνησή του.

Δείτε τη δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook