Διαφωνίες στο εσωτερικό των… λοιμωξιολόγων εφευρίσκει σήμερα η «Αυγή», σχετικά με τα μέτρα, τα οποία ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ως τρανταχτό παράδειγμα διαφωνίας μας εμφανίζει τον καθηγητή… Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανόλη Δερμιτζάκη.

Δεν μένει μόνον εκεί η «Αυγή». Διαφωνίες στο εσωτερικό των… λοιμωξιολόγων παραδέχεται, λέει, και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με την «Αυγή» να είναι η μόνη εφημερίδα η οποία ερμηνεύει έτσι μία δημόσια τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια, η οποία πόρρω απέχει από όσα ισχυρίζεται η «Αυγή».

Μία σελίδα για να μας εξηγήσει ότι το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00, στις περιοχές των επιπέδων 3 και 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από την λοίμωξη COVID – 19, ευνοεί τις… μετακινήσεις πληθυσμού από νομό σε νομό, με στόχο την διασκέδαση, αλλά σχετικό ρεπορτάζ ουδέν.

Αναμένουμε τα στοιχεία για την έκταση του φαινομένου, καθώς και για την έκταση της μετακίνησης πολιτών οι οποίοι δεν μετακινούνταν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα και ήρθαν τα μέτρα του πρωθυπουργού για να τους παρακινήσουν…