«Περιμένω να κρίνω και να κατακρίνω όταν θα διαλευκανθεί η όλη ιστορία» ανέφερε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, σχετικά με την «εξαφάνιση» του Χρήστου Παππά, του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, λίγο πριν την σύλληψή του.

«Ομολογώ ότι είναι μια δυσάρεστη ιστορία, από την άλλη όμως πρέπει να πούμε ότι δεν είναι κυβερνητικό επί της ουσίας το θέμα,  διότι εμπλέκονται δύο αρχές που είναι αλληλένδετες μεταξύ τους, δηλαδή αφενός η δικαιοσύνη η οποία δίνει εντολή στην αστυνομία για παρακολουθήσεις ή και για συλλήψεις. Περιμένω να κρίνω και να κατακρίνω όταν θα διαλευκανθεί η όλη ιστορία. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έχει γίνει», ανέφερε η κ. Πιπιλή και συμπλήρωσε:

« Δεν θα ήθελα ποτέ να ήμουν στη θέση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής η οποία έδωσε έναν νομικό αγώνα (κατοχυρωμένο νομικά αγώνα)  να πείσει  το δικαστήριο ότι δεν πρέπει να φυλακιστεί κανείς διότι δεν υπάρχει η σκοπιμότητα και η πιθανότητα διαφυγής. Πρέπει μέχρι το βράδυ να διαλευκανθεί. Μήπως έχουμε μια περίπτωση που δεν επιτρέπεται να έχει συμβεί σε δημοκρατική χώρα της Ε.Ε, δηλαδή να έχει διαφύγει στο εξωτερικό».