Σοβαρά αδιέξοδα στην αντιπολιτευτική του τακτική αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτά δεν εντοπίζονται μόνον στα εθνικά ζητήματα, τη Δικαιοσύνη ή την Παιδεία όπου κατατίθενται αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, αλλά και σε θέματα Δημόσιας Τάξης.

Τον προηγούμενο μήνα, στον ανασχηματισμό των τομεαρχών, ο Αλ. Τσίπρας αντικατέστησε τον ΠΑΣΟΚ ο Γ. Ραγκούση με τον έτερο ΠΑΣΟΚ ο Χρ. Σπίρτζη στον τομέα της Προστασίας του Πολίτη καθώς ο πρώτος, για να φανεί βασιλικότερος του βασιλέως ήταν πολύ συγκρουσιακός με τις αστυνομικές αρχές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να … πέφτουν χωρίς δίχτυ όσοι ΣΥΡΙΖΑΙοι και «δικαιωματιστές» προκαλούσαν επεισόδια σε πορείες κτλ.

Ο δε Σπίρτζης το μόνο που έχει καταφέρει έως τώρα, είναι να παρίσταται σε συλλαλητήρια συμπαράστασης συλληφθέντων όπως το χθεσινό στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τους 5 ανήλικους οι οποίοι τελικώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Δυστυχώς ήμασταν πέντε χρόνια κυβέρνηση και δεν καταφέραμε να αναπτύξουμε ούτε έναν ειλικρινή δίαυλο με την Αστυνομία…» σχολίαζε έτερος βουλευτής του Τσίπρα που συμμετείχε επίσης στη χθεσινή διαδήλωση διαμαρτυρίας.