Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη για την επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια εξέφρασε η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ.

 Στην επιστολή που απέστειλε η γνωστή γαλακτοβιομηχανία στον υπουργό υπογραμμίζεται ο εποικοδομητικός χαρακτήρας του διαλόγου που είχαν τα στελέχη της επιχείρησης μαζί του κατά τη διάρκεια της περιήγησής του στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της εταιρείας, καθώς, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, τους διευκόλυνε στον σχεδιασμό των επόμενων αναπτυξιακών πλάνων τους.

 Μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΜΕΒΓΑΛ αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας και επισκεφθήκατε τις εγκαταστάσεις της ΜΕΒΓΑΛ. Για όλους μας, εργαζόμενους και Διοίκηση, ήταν χαρά και τιμή να σας φιλοξενήσουμε. Επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά ότι η ΜΕΒΓΑΛ, ως μια εταιρεία που έχει μέγιστη συμμετοχή στην ανάπτυξη της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας και 70 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον κλάδο των τροφίμων, συντάσσεται με ενέργειες του Υπουργείου που δίνουν ώθηση στον αγροδιατροφικό τομέα και στη στήριξη της ελληνικής κτηνοτροφίας. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας».