Την υπό κατασκευή πτέρυγα ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» επισκέφθηκαν το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστα Τασούλας

Τους κ.κ. Κ. Καραμανλή και Κ. Τασούλα συνόδευαν ο πρόεδρος Τιμολέων Κατσίπος και ο διευθύνων σύμβουλος Αθανάσιος Γάνναρης της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ.

Οι εργασίες κατασκευής της μεγαλύτερης σε μέγεθος μονάδας ΜΕΘ σε νοσοκομείο στην χώρα μας, στο «Σωτηρία», δυναμικότητας 50 κλινών, έγιναν με γρήγορους ρυθμούς και βρίσκονται πλέον σε τελικό στάδιο. Το έργο αποτελεί δωρεά της Βουλής των Ελλήνων και την υλοποίηση του έχει αναλάβει η κρατική κατασκευαστική εταιρεία ΚτΥπ (Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

«Η δωρεά από τη Βουλή οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να κατασκευαστούν 50 ΜΕΘ στο νοσοκομείο “ Σωτηρία”, αποτελεί σημαντική στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας, σε μία περίοδο που κάθε κλίνη είναι πολύτιμη» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ.Καραμανλής.

«Πρόκειται  για ένα σημαντικό έργο που θα ανακουφίσει το ΕΣΥ σε μια κρίσιμη περίοδο πανδημίας, το οποίο αποπερατώνεται σε χρόνο-ρεκόρ, χάρις στις προσπάθειες και την αυταπάρνηση των εργαζομένων της ΚτΥπ», πρόσθεσε ο υπουργός.