Δεν εκθέτει τον εαυτό του, ο εαυτός του έχει ήδη καεί εδώ και πολύ καιρό! Από τον Ιούλιο του 2019, όταν ο ίδιος είχε προβλέψει την… νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές!
Ο λόγος για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος εκθέτει το κόμμα του και τον τομεάρχη Υγείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ανδρέα Ξανθό, καθώς διακηρύσσει στα social media ότι η χώρα ξεμένει από τεστ διάγνωσης του νέου κοροναϊού SARS – COV 2.

Θα μπορούσε να ήταν πιο προσεκτικός; Αμφιβάλλουμε! Θα μπορούσε, όμως, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης να διαβάσει τη σχετική διάψευση εκ μέρους του καθηγητή Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανασίου Τσακρή, σύμφωνα με την οποία τα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και τεστ διαθέτουν και κανονικά συνεχίζουν να διενεργούν τις απαραίτητες εξετάσεις, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του ιδίου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κι όμως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να εκθέτει τους συντρόφους του, με τον εξής… αχταρμά στα social media:

«Μετά το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας τα τεστ covid-19 τελείωσαν και στα εργαστήρια του ΕΚΠΑ. Έτσι τώρα εχουμε (πολύ) λιγότερα τεστ και άρα (πολύ) λιγότερα κρούσματα (μόλις 202 σήμερα), οπότε και τα σχολεία μπορούν να ανοίξουν με 25 παιδιά ανά Αίθουσα και μπλα μπλα μπλα...».
Το μόνο έγκυρο στο ως άνω σχόλιο του βουλευτή είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, το «μπλα, μπλα, μπλα…»!