Κόλαφος ήταν η χθεσινή Πολιτική Γραμματεία για τον Νίκο Παππά , καθώς ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα δέχθηκε τα εσωκομματικά πυρά των συντρόφων του για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στον τύπο εις βάρος κομματικών στελεχών και του Γραμματέα Πάνου Σκουρλέτη.

Χωρίς να τον κατονομάσει κανένας περιγράφοντας μόνο ανθρώπους , σχόλια και δημοσιεύματα , οι κομματικοί άφησαν να εννοηθεί ότι πίσω από τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Γραμματέα από ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται ο Νίκος Παππάς .

Οι πληροφορίες λένε ότι στην συζήτηση ανέβηκαν οι τόνοι καθώς οι περισσότεροι έλεγαν ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν βοηθούν την ενότητα του κόμματος δεδομένου ότι δημιουργούν εσωστρέφεια και καχυποψία.

Πέρα από τον Πάνο Σκουρλέτη που έβαλε το θέμα και μίλησε αναλυτικά για τις επιθέσεις που δέχεται στην συζήτηση παρενέβη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βάζοντας και αυτός θέμα για το ποιοι βρίσκονται πίσω από τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Απαντώντας στις αιτιάσεις των συντρόφων του ο Νίκος Παππάς είπε ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί επιθέσεις από τον τύπο παίρνοντας ωστόσο την απάντηση ότι άλλο είναι να σου κάνουν κριτική για πολιτικά λάθη και άλλο εξ αιτίας πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Στον ανασχηματισμό που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας ο Νίκος Παππάς αναμένεται να γίνει τομεάρχης υποδομών παίρνοντας την θέση του Γιώργου Βαρεμένου ενώ ακόμα δεν εχει απαντήσει ο Νάσος Ηλιόπουλος για το εάν αποδέχεται την θέση του εκπροσώπου τύπου. Για να αναπληρωτής εκπρόσωπος ακούγεται το όνομα του Ολυμπιονίκη του ταε κβο ντο Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Η χθεσινή συζήτηση πάντως δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μπει σε μία μακρά φάση εσωστρέφειας από την οποία δεν μπορεί να βγει παρά το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί με κάποιες κινήσεις να δώσει νέα πνοή στο κόμμα του.

Οι διαφωνίες , οι αντιπαραθέσεις , και οι εντάσεις παραμένουν ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν και όπως οι ίδιοι, η χώρα βρίσκεται σε τριπλή κρίση. Υγειονομική, οικονομική και εθνική.

Και όπως δείχνουν όλα το μεγάλο στοίχημα για τον Αλέξη Τσίπρα είναι εάν με τις αλλαγές που θα κάνει θα μπορέσει να ενώσει το κόμμα του , προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών.