«Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός», αυτά τα στοιχεία διακρίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την νέα έξαρση του κοροναϊού στη χώρα μας. Σε δήλωση-απάντηση στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο Στέλιος Πέτσας καταγγέλλει ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει «ανεύθυνα ίδιος», ενώ σημειώνει πως «ας καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας, ότι η ατομική ευθύνη αφορά και τους επικεφαλής των κομμάτων».

 Αναλυτικά η απάντηση του κ. Πέτσα έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας παραμένει ανεύθυνα ίδιος.  Άγνοια, διαστρέβλωση, θράσος και καιροσκοπισμός χαρακτηρίζουν την ανάρτησή του. Ενώ αναγκάζεται να παραδεχθεί την «συλλογική επιτυχία», διαστρεβλώνει μικρόψυχα την πραγματικότητα και σπεκουλάρει πάνω στην ανασφάλεια που δημιουργεί η πρωτοφανής υγειονομική κρίση. Όσο και να προσπαθεί, όμως, να τσαλακώσει τη θετική εικόνα της Ελλάδας, αυτή παραμένει πολύ καλύτερη διεθνώς, ακόμη και τώρα που υπάρχει ξανά, παγκοσμίως, έξαρση του κοροναϊού.

Το θερινό του δηλητήριο πέφτει στο κενό. Γιατί οι πολίτες έχουν δώσει την απάντηση στο ερώτημα «τι θα γινόταν αν …».  Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Τσίπρας νωρίτερα σε ανάρτησή του είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα έκαναν όλα λάθος και ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν. Ας σταματήσουν τουλάχιστον να μας κουνάνε και το δάχτυλο», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «αντί να πατήσουν πάνω στη συλλογική επιτυχία και να σχεδιάσουν με ασφάλεια τα επόμενα βήματα, πορεύτηκαν με μόνη πυξίδα τη πολιτική σκοπιμότητα» και σχολιάζει πως «η επικοινωνιακή προσπάθεια συγκάλυψης των κυβερνητικών ευθυνών είναι τουλάχιστον ανήθικη».