Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του parapolitika.gr σχετικά με την παραίτηση του Δημήτρη Κράνη από τη θέση του ως υφυπουργός Δικαιοσύνης, μετά και την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Δημήτριος Κράνης, με επιστολή που απέστειλε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, υπέβαλε την παραίτησή του από τα καθήκοντά του. Οι λόγοι της παραίτησης, όπως αναλύονται στην επιστολή και όπως από καιρό είχε γνωστοποιήσει στον Πρωθυπουργό, είναι προσωπικοί και συνδέονται με τις επιστημονικές του υποχρεώσεις. Ο Πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο έργο της Κυβέρνησης. Τις αρμοδιότητες του κ. Κράνη θα ασκεί ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας».

Αξίζει να σημειωθεί πως πρώτο το parapolitika.gr έκανε γνωστή την είδηση της παραίτησης του Δημήτρη Κράνη.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΝΗ

ΚΡΑΝΙΣ

Αιχμές ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Κράνη


«Μάλλον θα είναι “τυχαίο” πως ο κ. Κράνης υπέβαλε τελικά την παραίτησή του μετά από σωρεία επιθέσεων  από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα και αφού είδε ότι κάποιοι δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να πραγματοποιήσει τον τρεις φορές προαναγγελθέντα ανασχηματισμό», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης.

«Αν περιμένει πάντως λίγο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης, ο ανασχηματισμός θα ολοκληρωθεί. Όχι από τον ίδιο, αλλά από τα συμφέροντα που του επιβάλλουν τις ασκούμενες πολιτικές», τονίζει η Κουμουνδούρου.