Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter σχολίασε ο εκδότης των Παραπολιτικών, κ. Γιάννης Κουρτάκης  το εξώδικο που έλαβε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης απο την Όλγα Γεροβασίλη, κάνοντας αναφορά και στις πρόσφατες αποκαλύψεις της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η απάντηση αυτή ήρθε στα νέα εξώδικα της Όλγας Γεροβασίλη για την υπόθεση του δημοσιεύματος της εφημερίδας «Καθημερινή» την προηγούμενη Κυριακή 18 Ιουλίου για απόπειρα συγκάλυψης ευθυνών σχετικά με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018 που είχε ως συνέπεια 102 συνάνθρωπόί μας να χάσουν τη ζωή τους. 

Σημειώνεται πως πρόκειται για εξώδικα της Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία επιδόθηκαν προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κύρτσο,  και τον εκδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννη Κουρτάκη, «για τις συκοφαντικές, αήθεις και ψευδείς δηλώσεις τους σε βάρος της επιδόθηκαν προ ολίγου, με επιφύλαξη για περαιτέρω ενέργειες κατά νόμο», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.


Δείτε το tweet του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη