Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Οργανώσεων Μένιο Κορομηλά στην πρώτη του περιοδεία εκτός Αττικής μετά την έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους βρέθηκαν στον αγροτικό συνεταιρισμό Φαρσάλων "Ενιπέας", ο οποίος αποτελείται από 65 άτομα που καλλιεργούν και εξάγουν τα προϊόντα τους και στον αγροτικό συνεταιρισμό Αργυροπουλίου - Τυρνάβου, όπου συνομίλησαν συνομίλησαν με τους παραγωγούς των αγροτικών προϊόντων και των γεωργικών ειδών για τις μεθόδους αναβάθμισης της τοπικής παραγωγής και την ανάδειξη των προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της εθνικής αλλά και της τοπικής οικονομίας στο νομό Λάρισας.

Αργότερα πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Λάρισας υπό τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος δήλωσε: «Για μας είναι πολύ σημαντική η συνεχής επαφή με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα και είμαστε πολύ περήφανοι που δεν χάσαμε την επικοινωνία μας ούτε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση δράσεων όλων των οργανώσεων της περιφέρειας, που θα αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε περιοχής και τις ανάγκες της.»

Προγραμματισμένη είναι εκδήλωση με θέμα «Λάρισα: Αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος για τον τουρισμό και την οικονομία» όπου μεταξύ άλλων ως κεντρικοί ομιλητές θα παρευρεθούν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός.