«Στο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν στελέχη που λειτουργούν ως βαρίδια υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις και ένα πρόβλημα στις δομές του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Καινούργια μέρα» με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Τάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ενηλικιώθηκε ως κόμμα με την διακυβέρνηση της χώρας και δεν είχε το χρόνο να ωριμάσει ως κόμμα της κυβερνώσα Αριστεράς».

Παράλληλα ανάφερε πως «τα μέλη ενός κόμματος πρέπει να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των πολιτικών θέσεων».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σημείωσε πως «υπάρχει ένας προβληματισμός εάν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ένα κόμμα προσωποπαγές».

«Εάν πάμε εκλογή προέδρου από τη βάση θα πρέπει να γίνεται από τη βάση και η εκλογή οργάνων του κόμματος», ανέφερε ο κ. Σπίρτζης, ενώ δήλωσε πως «ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πλειοψηφία της βάσης».

Ακόμη σημείωσε πως «κάποιοι αντιστέκονται στην αναμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς κάποιοι θέλουν να κρατήσουν τις κομματικές καρέκλες του στο κόμμα».

Για τις βολές που εξαπολύουν κάποιοι κατά του Πάνου Σκουρλέτη, είπε ότι «σε κάποιες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει δικαίως και σε κάποιες άλλες αδίκως».

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, δήλωσε πως «η προσωπική ευθύνη δεν θα πρέπει να πλήττει την συνολική εικόνα ενός κόμματος».