«Θέλω να ελπίζω ότι όσα ακούμε τελευταία ήταν εν αγνοία του πρώην πρωθυπουργού (Αλ. Τσίπρα) και ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα καταδικάσει αυτές τις συμπεριφορές των πρώην υπουργών τους και θα τους απομακρύνει από τους κόλπους της» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στη Βουλή.

Ο κ. Χαρακόπουλος έκανε μάλιστα λόγο για «τοξικό κλίμα και νοσηρή περιρρέουσα ατμόσφαιρα που όζει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις»

«Τα όσα συγκλονιστικά ακούμε να αποδίδονται σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ για μαγαζιά, προσωπικές ατζέντες και λεφτά, εφόσον αποδειχθούν, συνιστούν ωμή παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης με στόχο την υπονόμευση των πολιτικών τους αντιπάλων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Δεν μιλάμε απλά για ένα παραδικαστικό κύκλωμα, όπως αυτό που δυστυχώς υπήρξε στο παρελθόν με επίορκους δικαστές, αλλά για επιχείρηση εργαλειοποίησης της δικαιοσύνης, και για τη σπίλωση και την κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων, για σκοτεινές μεθοδεύσεις του παρασκηνίου που δεν συνάδουν με το κράτος δικαίου», υπογράμμισε ο βουλευτής της ΝΔ.