Για πρωτοφανείς συμπεριφορές, που προσβάλλουν τη Δημοκρατία και παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ηχητικό αντίγραφο της συνομιλίας Μιωνή – Παππά.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει χαρακτηριστικά για το ηχητικό που κατέθεσε στην Προανακριτική ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή: «Όλα δείχνουν ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λειτουργούσαν δύο ομάδες. Η πρώτη γύρευε «πολλά λεφτά» από επιχειρηματίες, βλέποντας το Μέγαρο Μαξίμου ως «μαγαζί» και στοχοποιώντας πολιτικούς αντιπάλους, με τη μέθοδο σπίλωσης των συζύγων τους».

Παράλληλα ο Χρήστος Κέλλας κάνει λόγο και για μια δεύτερη ομάδα που δρούσε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και μεθόδευε «συλλήψεις αντιφρονούντων δημοσιογράφων», αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, που έφερε στο φως αποκαλυπτικά ντοκουμέντα σχετικά με δυσώδες παρακράτος που λειτουργούσε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, εν γνώσει του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τονίζει: «Τα ήξερε όλα αυτά ο κ. Τσίπρας; Βεβαιότατα, αφού αυτός ήταν το αφεντικό».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Κέλλα:

Όλα δείχνουν ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λειτουργούσαν δύο ομάδες. Η πρώτη γύρευε «πολλά λεφτά» από επιχειρηματίες, βλέποντας το Μέγαρο Μαξίμου ως «μαγαζί» και στοχοποιώντας πολιτικούς αντιπάλους, με τη μέθοδο σπίλωσης των συζύγων τους. Η δεύτερη, μεθόδευε συλλήψεις αντιφρονούντων δημοσιογράφων. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ… η εξουσία ως «δουλειά» κι ως μέσο φίμωσης της Δημοκρατίας. Τα ήξερε όλα αυτά ο κ. Τσίπρας; Βεβαιότατα, αφού αυτός ήταν το «αφεντικό»! Πρωτοφανείς συμπεριφορές, που προσβάλλουν τη Δημοκρατία μας και παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα