Την άποψη ότι το ηχητικό του Σάμπυ Μιωνή, «αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας του Νίκου Παππά», εξέφρασε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

 Όπως ανέφερε, όσα φέρεται να λέει ο Νίκος Παππάς, αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ δεν του «καθίσαμε» (σ.σ. εννοεί τον Σάμπυ Μιωνή), κι αυτό είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν θεσμική και δεν παρενέβη στη Δικαιοσύνη.

 Επίσης, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, είπε ότι εξακολουθεί να εκτιμά και να αγαπά τον Τσίπρα και τον Παππά και ότι όλες οι προσπάθειες να τους δημιουργήσουν έριδες, έπεσαν στο κενό. Μάλιστα, τόνισε ότι ο  Αλέξης Τσίπρας και ο Νίκος Παππάς σε όλες τις δύσκολες στιγμές στάθηκαν δίπλα του και τηλεφωνούσαν ακόμη και στη σύζυγό του για να την ενθαρρύνουν. « Έχω πει κατά επανάληψη, ότι διαπίστωσα με μεγάλη χαρά ότι στην Αριστερά οι άνθρωποι είναι έντιμοι και δεν πουλάνε τους φίλους τους», ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος, προσθέτοντας ότι «οι έντιμοι άνθρωποι δεν χαλάνε τις σχέσεις τους από κακοήθειες».

Για τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά , όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, ξεκαθάρισε ότι δεν του  ασκήθηκε καμία πίεση ,απλώς του ζητήθηκε λόγω της γνωριμίας που είχαν , να βοηθήσει τον Σταύρο Παπασταύρου στις εκκρεμότητες που είχε με τη Δικαιοσύνη.