Σε νέο «άδειασμα» του Νίκου Παππά προχώρησε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μετά τις αποστάσεις που πήρε για το θέμα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι σε σχέση με τα όσα φέρεται να λέει στο Σάμπι  Μιωνή.

"Και αν ακόμη αυτά που λέγονται για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι σωστά, λέγεται πουθενά ότι εγώ ζήτησα κάτι για την Μαρέβα; Πουθενά στο ηχητικό. Κι όμως έπαιξαν χθες τα ΜΜΕ ότι δύο υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησαν την κα Γκραμπόφσκι. Πουθενά δεν βγαίνει ότι εγώ είπα κάτι για τη Μαρέβα", ήταν, βάσει των ίδιων πληροφοριών, ήταν η χαρακτηριστική αναφορά Παπαγγελόπουλου στην Προανακριτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κράτησε αποστάσεις και από την βασική γραμμή αντεπίθεσης του Νίκου Παππά, λέγοντας ότι ο ίδιος ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε δήθεν μίζα, ύψους 2,6 εκατ ευρώ προς τον Στ.Παπασταύρου. 

Αναφερόμενος σε αυτό το θέμα ο κ.Παπαγγελόπουλος ανέφερε πως δεν έχει κανένα στοιχείο και σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας.

«Δεν αναφέρθηκα στην φερόμενη μίζα των 2,6 εκ που αναφέρεται σε Παπασταυρου Σαμάρα διότι δεν γνωρίζω και δεν έχω κανένα στοιχείο και σέβομαι το τεκμήριο αθωότητας».

Για παραδικαστικό πανικό του ΣΥΡΙΖΑ μιλά η ΝΔ

Παραδικαστικό πανικό καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ και τον καλεί να προβληματιστεί από τις ψευδείς απαντήσεις του Νίκου Παππά.

Μετά τη σημερινή, τέταρτη ημέρα κατάθεσης του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, κύκλοι της ΝΔ αναφέρουν:

«Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις με τους διαλόγους οπου ο κ Παππάς περιγράφει το παραδικαστικό μαγαζί που έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ με αγωνία ο κ. Παπαγγελόπουλος φώναξε στην επιτροπή "γιατί μόνο εμένα". Πήρε αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα διακίνηση των fake news της δήθεν μίζας, λέγοντας επί λέξει δεν έχει κανενα στοιχείο εναντίον του κ. Σαμάρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον παραδικαστικό πανικό του αντί να λασπολογεί και να αναρωτιέται για τις στοχευμένες ερωτήσεις του εισηγητή μας να προβληματιστεί για τις ψευδείς απαντήσεις του κ.Παππά».