«Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών ΔΕΝ θα οδηγήσουν σε πρόωρες εκλογές» εκτίμησε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Mea culpa'' με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Η κα Βούλτεψη ζήτησε «να διαλευκανθούν τα πάντα ώστε να αποκαλυφθεί η δράση του ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα ανέφερε πώς «είναι απαράδεκτο να συλλαμβάνονται δημοσιογράφοι για δημοσιεύματα» ενώ χαρακτήρισε «πρακτικές τσαουσέσκου τον τρόπο που κινούνται η σύζυγος του Πάνου Καμμένου».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Σοφίας Βούλτεψη στα Παραπολιτικά 90,1: 

Ερωτηθείσα αν πιστεύει ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις θα οδηγήσουν σε εκλογές, η βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Εγώ δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Πολιτικά πιστεύω ότι αυτό πρέπει να πάει μέχρι τέλους. Λυπάμαι πάρα πολύ, λίγοι από εμάς επιμένουν από την αρχή, εγώ φωνάζω από το 2014, δεν έχουμε απέναντι μας ένα κανονικό κόμμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας άρα λοιπόν το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι εκλογές. Αυτό το οποίο χρειαζόμαστε είναι να διαλευκανθούν τα πάντα για να αποκαλυφθεί η δράση αυτού του κόμματος το οποίο δυστυχώς όλοι θέλουν να το αντιμετωπίζουν θεσμικά. Όμως πρέπει κάποια στιγμή να ανοίξουν όλοι τα μάτια τους και να δούνε την πραγματικότητα όσο σκληρή κι αν είναι αυτή. Όταν κάποιος ταυτίζεται με τη Βενεζουέλα, με τον Τσάβες, τον Μαδούρο δεν μπορεί να ανήκει στο τόξο της δυτικής δημοκρατίας. Όταν κάποιον τον ρωτάς ''είναι καλή η Κούβα που έχει μονοκομματικό καθεστώς;'' και σου λέει ''ναι! Θα πάω να μαζέψω ζαχαροκάλαμα'', δεν ανήκει στο δικό μας κόσμο».

«Όταν ένα ψέμα αποκαλύπτεται, έλεγε ο Τάκιτος, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος, και αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή. Τι κάνουν αυτά τα καθεστώτα; Οι σταλινικοί τι κάνανε; στοχοποιούσαν τους αντιφρονούντες με κατασκευασμένες κατηγορίες, έκαναν στημένες δίκες, τους πήγαιναν στα γκουλαγκ . Εδω τι έγινε; το ίδιο ακριβώς απλώς τους πάνε στο γκουλάγκ της ηθικής απαξίωσης. Δηλαδή όταν ο Τσίπρας μίλησε για «πατριωτισμό της μίζας» αναφερόμενος ουσιαστικά στον Σαμαρά μετά το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτό είχε στο νου του, ότι θα συνδέσει κάποιον ο οποίος μιλάει για ένα θέμα που δεν βολεύει τον Τσίπρα, θα το συνδέσει με με τη μίζα! Ήταν καθαρά κατασκευή και γι’ αυτό ο Παπαγγελόπουλος εμφανίστηκε και είπε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο ήταν η επομένη του μεγάλου συλλαλητηρίου», επισήμανε η ίδια.

«Άρα λοιπόν τι κάνουν στοχοποίηση εκκαθαρίσεις... Όταν λοιπόν έρχεσαι και βάζεις 10 πολικούς τι θες να κάνεις; Θέλεις να κάνεις πράξη αυτό που λες, να τελειώνουμε με το παλιό. Γιατί αυτός ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος που παρουσιάζεις θέλει να φτιαχτεί η μνήμη από την αρχή και για να φτιαχτεί η ιστορική μνήμη από την αρχή όπως κάνουν αυτά τα καθεστώτα που σβήνουν τα πάντα, όλο το παρελθόν και φτιάχνουν τα δικά τους βλαχομπαροκ πράγματα, για να γίνει αυτό πρέπει να εξαφανιστούν από τη μέση και αυτοί οι άνθρωποι! Αυτό είναι σταλινική μέθοδος γνωστή και βέβαια επίθεση τα Μέσα Ενημέρωσης, δεν υπάρχει θέμα! ...Τι έκανε ο Τσίπρας; Ο Τσίπρας το έκανε διότι όταν πάνε φυλακή δημοσιογράφοι και μάλιστα όχι ουσιαστικά έχοντας παρανομήσει, δηλαδή όταν παρανομείς εντάξει είμαστε όλοι όσοι ενώπιων του νόμου, δεν μιλούμε γι’ αυτό μιλούμε για δημοσιεύματα! Για δημοσιεύματα τα οποία έκαναν αποκαλύψεις και βλέπουμε για τα «Παραπολιτικά», για τον Τζένο και τον Κουρτάκη ας πούμε ότι τηλεφωνούσε η κα Τζούλη και μιλούσε με ανώτατους αξιωματικούς. Ποιος η Έλενα Τσαουσέσκου ήταν ή Έλενα Τσούλη; δεν κατάλαβα είναι αυτό μέσα στα καθήκοντα του δικηγόρου; Τι είναι αυτα;», ανέφερε χαρκτηριστικά.