Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεύθυνε πρόσκληση για βοήθεια στη μικρή Πηνελόπη, μαθήτρια Δημοτικού, η οποία αντιμετωπίζει κινητικό πρόβλημα που συνεπάγεται σοβαρό ζήτημα προσβασιμότητας στο σχολείο της.

Μετά από ενημέρωση από την Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών Τζώρτζια Βαχαρίδη, η οποία τυγχάνει και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Α2 Αθήνας, ότι απαιτείται η αγορά ειδικής ράμπας με αμαξίδιο συνολικού κόστους 6.500€, ο πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας έκανε την αρχή βοηθώντας την Πηνελόπη και κάλεσε και νέους και όχι μόνο να πράξουν το ίδιο καταθέτοντας χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε γι’ αυτό το σκοπό η σχολική επιτροπή.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε γι’ αυτή του την κίνηση πως η αγάπη και η βοήθεια στους συνανθρώπους μας πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να βρει αρκετούς μιμητές, ειδικά όταν πρόκειται για ένα παιδί που έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας.

Όπως βλέπουμε ήδη από τα social media πολλά μέλη της ΟΝΝΕΔ και νέοι άνθρωποι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του προέδρου της γαλάζιας νεολαίας.

Ο ειδικός λογαριασμός της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών (Τράπεζα Πειραιώς) IBAN: GR1401720440005044098459711