«Οι μεθοδεύσεις των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετά τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών πρέπει να τεθούν στη διερεύνηση της Δικαιοσύνης», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Mea culpa'' με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Ο κ. Ρωμανός τόνισε πως «η ΝΔ επιθυμεί το φως παντού και θα πιέζει για απαντήσεις από 
τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα».

Παράλληλα υπογράμμισε πως «ο Καμμένος είχε υπό τον έλεγχο του έναν παρακρατικό μηχανισμό».

Αναφορικά με το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, ο Νίκος Ρωμανός τόνισε πως 



«Οι αποκαλύψεις αυτές κάνουν εντύπωση σε κανέναν; Σε κάποιους κάνουν, ε! σιγά-σιγά όσο αυξάνονται αυτές οι αποκαλύψεις και όσο διερευνούνται σε μεγαλύτερο βάθος θα σταματήσουν να κάνουν και στο τελευταίο εντύπωση.

Εμείς προφανώς πρέπει να αναδεικνύουμε αυτές τις τεράστιες διαφορές γιατί προφανώς είναι ξεκάθαρο σε όλους αλλά ξέρετε η μνήμη είναι ύπουλο πράγμα, άρα πρέπει συνεχεία να θυμίζουμε ποιοι είναι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο και να αναδεικνύουμε τις διαφορές μας αφενός κι αφετέρου οι καθ’ υλην αρμόδιοι, δηλαδή η Δικαιοσύνη εν προκειμένω να διασφαλίσουν ότι όλα αυτά θα διερευνηθούν σε βάθος και δεν θα μείνει τίποτα χωρίς διερεύνηση για να σταματήσει κι αυτή η λογική που υπάρχει στον κόσμο ότι όλα κουκουλώνονται».


Η ΝΔ επιθυμεί το φως παντού. Το φως παντού χωρίς ποινικό κολασμό ανθρώπων οι οποίοι έκαναν αυτά τα οποία φέρονται να έκαναν προφανώς δεν γίνεται. Πρέπει να δούμε και ποιος ήταν από πάνω και ποιος ήταν γύρω και ποιος έδινε εντολές και follow the money. Καταρχάς η ΝΔ οφείλει και το έχει κάνει από τη πρώτη μέρα, να πιέσουμε για απαντήσεις.

«Τον κο Τσίπρα καλούμε να απαντήσει ο οποίος κρύβεται από το Σάββατο. Βαλαν μια γελοία ανακοίνωση όπου πετούσαν τη μπάλα στην εξέδρα».

Αναφορικά με τον λόγο του κ. Μητσοτάκη ότι δεν φυλακίζει τους αντίπαλους του

«Το "δεν φυλακίζω" σημαίνει ότι δεν κάνω αυτά που κατηγορώ ότι έκαναν οι άλλοι δεν σημαίνει ότι προσφέρω ασυλία σε κανέναν και προφανώς δεν υπάρχει καμία ασυλία σε κανέναν».

«Επιτρέψτε μου να το συνδέσω με πράγματα που έχουν βγει στο προσκήνιο σχετικά με το διάβημα Μιωνή εκεί υπάρχουν επίσης φοβερά πράγματα τα οποία συνδέονται όσον αφορά τις μεθοδεύσεις, τη λογική και τις πρακτικές με τις αποκαλύψεις τις δικές σας.

Δηλαδή βλέπουμε ένα παρακρατικό μηχανισμό που φαίνεται ότι έλεγχε ο κος Καμμένος και οι συν αυτό και σήμερα βλέπουμε επίσης αντίστοιχες μεθοδεύσεις και ακούγονται αυτά με μαγνητοφωνήσεις από το στόμα του κου Παππά και καταγγέλλονται από έναν επιχειρηματία ο οποίος μπαινόβγαινε στο Μάξιμου.

Όλα αυτά πρέπει να δούμε καταρχάς πως συνδέονται και κατά δεύτερον να διερευνηθούν σε βάθος, δεν μπορεί να μείνει καμία σκιά σε όλα αυτά. Και περιμένουμε πρώτα απ’ όλα απαντήσεις που δεν ακούμε, και δεν μπορεί να πέσει το βάρος στον κ. Παππά ή σε οποιοδήποτε, ένας ήταν ο πρωθυπουργός. Γινόντουσαν όλα επί των ημερών Τσίπρα!

Είχαμε δηλαδή παρακρατικά παρακλάδια από τον ίδιο παρακρατικό μηχανισμό; δυο παρακρατικούς μηχανισμός; βλέπουμε προδικαστικό, βλέπουμε παρακράτος, βλέπουμε μια σειρά πραγμάτων που θεωρούσαμε ότι δεν υπάρχουν στη σύγχρονη Ευρώπη αν μη τι άλλο. Και φαίνεται ότι στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν και θέριευαν».