«Την εκτίμηση ότι θα επιληφθεί η δικαιοσύνη μετά τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών», έκανε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Mea culpa'' με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης.

Ο κ. Καιρίδης έκανε λόγο για ένα «εκτεταμένο παραδικαστικό και παραθεσμικό κύκλωμα που εκβίαζε πολιτικούς αντιπάλους και είχε εισχωρήσει και σε δημοσιογράφους παραβιάζοντας την οποία ελευθεροτυπία».

Την ίδια στιγμή διερωτήθηκε πόσο γνώριζε και πόση εμπλοκή είχε ο πρώην πρωθυπουργός.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Καιρίδης τόνισε 

«Είναι πολύ δυσάρεστη η αποκάλυψη αυτή που έρχεται να προστεθεί σε όλα όσα έχουνε δει το φως της δημοσιότητας. Δηλαδή ότι είχαμε να κάνουμε με ένα εκτεταμένο παραδικαστικό κύκλωμα, παραθεσμικό κύκλωμα το οποίο όχι μόνο εκβίαζε πολιτικούς αντιπάλους, έκανε επιχειρηματικά deal αλλά είχε μπει πια ευθέως και μέσα στους δημοσιογράφους παραβιάζοντας κατάφορα την όποια ελευθεροτυπία. Είναι πάρα πολύ σοβαρές οι καταγγελίες.

Νομίζω θα υποληφθεί η Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω καθώς αποκαλύπτονται ολοένα και περισσότερα πράγματα. Σε συνδυασμό με την προανακριτική της Βουλής που έχουμε κι εκεί διάφορα που έχουνε δει το φως της δημοσιότητας δημιουργείται ένα πλαίσιο και το μεγάλο ερώτημα είναι βέβαια πόσα από αυτά γνώριζε και πόση άμεση εμπλοκή είχε ευθέως ο τότε πρωθυπουργός».