«Η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αμερόληπτα τη δουλειά της χωρίς παρεμβάσεις, όμως η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν της το επέτρεπε», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Secret'' με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης εκτίμησε πως «ο Αλέξης Τσίπρας γνώριζε τις μεθοδεύσεις του πολιτικού του συνεργάτη», υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «το ερωτηματικό είναι γιατί ο πρώην πρωθυπουργός
συνέχιζε να συγκυβερνά με κάποιον που έκανε ότι έκανε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ στα Παραπολιτικά 90,1: 

Αναφορικά με τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών, ο κ. Χρηστίδης ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει αμερόληπτη τη δουλειά της χωρίς να υπάρχουν παρεμβάσεις άλλου τύπου εδώ όμως μετά τις αποκαλύψεις τις οποίες έχουμε φαίνεται οτι οι έλληνες πολίτες πλήρωσαν παρά πολυ ακριβά τις επιλογές μιας φαμίλιας και αναδεικνύεται περίτρανα μια παραθεσμική, βαθιά καθεστωτική και επικίνδυνη για τους θεσμούς πρακτική και λογική την οποία χρησιμοποίησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το ζήτημα όμως είναι οτι όλα αυτά φαίνεται οτι κι ο ΣΥΡΙΖΑ τα γνώριζε, αυτό είναι κατι το οποίο αποκαλύπτεται από την προχθεσινή του ανακοίνωση. Το ζήτημα λοιπον που προκύπτει είναι γιατί ο κος Τσίπρας, ο οποίος φαίνεται οτι γνώριζε την υπόθεση, συνέχισε να συγκυβερνά με τον κ. Καμμένο όλο το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτο ειναι το μείζον ερώτημα , εκεί πρέπει να δοθούν απαντήσεις!».

«Υπάρχει μια σειρά πρακτικών τις οποίες ο κος Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται οτι γνώριζε, φαίνεται από τη δικιά του ανακοίνωση, και επαναλαμβάνω το βασικό ερώτημα είναι τι ειναι αυτο το οποίο τον έκανε να συνεχίζει να συγκυβερνά με έναν πολιτικό ο οποίος έκανε αυτα τα οποία έκανε. Το δεύτερο το οποίο θέλω να σας πω είναι οτι γι’ εμας από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η υπόθεση της Novartis είχαμε πει οτι υπάρχει ένα παραδικαστικό το οποίο αυτή τη στιγμή βλέπουμε μόνο τη κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχει μεγάλη ουσία από κάτω και νομίζω όσο εξελίσσεται η συζήτηση στην επιτροπη τόσο θα προκύπτουν μια σειρά ζητημάτων τα οποία θα δούμε πως θα τα αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη. Σε καθε περίπτωση προφανώς υπάρχουν πολιτικά ζητηματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.