Τη μεγάλη τιμή για την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για τα φιλοξενούμενα κορίτσια της Παιδόπολης Αγ. Βαρβάρα, εξέφρασε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρει: «Είναι μεγάλη μας τιμή που στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για τα φιλοξενούμενα κορίτσια της Παιδόπολης Αγ. Βαρβάρα παρευρέθηκε η Πρώτη Πολίτης της χώρας μας».

«Ξεναγήσαμε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους χώρους της ιστορικότερης Παιδόπολης της Ελλάδας και συζητήσαμε για τις πολιτικές που έχουμε αναπτύξει για την εξωστρέφεια των δομών φιλοξενίας αλλά και την επιτάχυνση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας».

«Στη μικρή γιορτή στον κήπο που οργάνωσαν οι εθελοντές του mumsocialclub , η Πρόεδρος συνομίλησε με όλα τα κορίτσια για τα σχέδια τους και τα ενθάρρυνε να κυνηγήσουν τους στόχους τους», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είναι μεγάλη μας τιμή που στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση για τα φιλοξενούμενα κορίτσια της Παιδόπολης Αγ. Βαρβάρα παρευρέθηκε η Πρώτη Πολίτης της χώρας μας. Ξεναγήσαμε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας @presidencygr στους χώρους της ιστορικότερης Παιδόπολης της Ελλάδας και συζητήσαμε για τις πολιτικές που έχουμε αναπτύξει για την εξωστρέφεια των δομών φιλοξενίας αλλά και την επιτάχυνση των διαδικασιών αναδοχής και υιοθεσίας. Στη μικρή γιορτή στον κήπο που οργάνωσαν οι εθελοντές του @mumsocialclub , η Πρόεδρος συνομίλησε με όλα τα κορίτσια για τα σχέδια τους και τα ενθάρρυνε να κυνηγήσουν τους στόχους τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Domna Michailidou (@domna_michailidou) στις