Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα θα κληθούν ως ύποπτοι για εξηγήσεις ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης, ο συνεργάτης του, Αλέξανδρος Τάρκας και η δημοσιογράφος, υπεύθυνη του γραφείου Τύπου των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννα Παπαδάκου.

 Επιπροσθέτως, η επιτροπή θα ζητήσει από τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, που διεξάγουν παράλληλη έρευνα, Ε. Ζαχαρή και Λ. Σοφουλάκη, ενημέρωση για τον τρόπο που έλαβαν καταθέσεις από τους Ελένη Τουλουπάκη, Χρ. Ντζούρα και Στ. Μανώλη, ώστε να κλητευθούν με τον ίδιο τρόπο. Εαν οι τρεις εισαγγελείς Διαφθοράς έχουν παράσχει ήδη έγγραφες εξηγήσεις, τότε ενδεχομένως να μην κληθούν στην Προανακριτική.

 Απο την άλλη πλευρά, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η Προανακριτική δεν μπορεί να καταστήσει κάποιους υπόπτους, πριν από την σύνταξη του πορίσματος.

 Παράλληλα, κατέθεσε την δική του λίστα μαρτύρων, που περιλαμβάνει τους αντεισαγγελείς Α.Π. Παπαγεωργίου, Μπρακουμάτσο τους εισαγγελείς Καλούδη, Ζαγοραίο, την δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκου, τον κ. Φιλιππάκη, τους εισαγγελείς Διαφθοράς και τους δικηγόρους του κ. Σάμπυ Μιωνή.