Την Τρίτη 19 Μαΐου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί το έβδομο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Καλεσμένος της ΟΝΝΕΔ ο αναπληρωτής απουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος θα συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση για τη θέση της Ελλάδας στο χάρτη των διεθνών σχέσεων, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα αλλά και τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη πανδημία του κοροναϊού. Ο αναπληρωτής υπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και των συμμετεχόντων στη συζήτηση.

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση onnedtalks@onned.gr
Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook
Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ
Το έβδομο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media.

Η δήλωση του προέδρου της ΟΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη: 

«Συνέχεια στα ΟΝΝΕΔ Talks με ακόμη μία ουσιαστική συζήτηση. Ευχαριστώ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την αποδοχή της πρόσκλησης σε έναν ζωντανό και χρήσιμο διάλογο για τη θέση της χώρας μας στο χάρτη των διεθνών σχέσεων».

54υ6τξθ