Τα θερμά του συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δωδεκανήσιος Δημήτρης Κρεμαστινός υπήρξε καθηγητής Ιατρικής, αντιπρόεδρος της Βουλής, υπουργός και βουλευτής. Και σε όλα τα πεδία άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην κοινωνία της αγαπημένης του Ρόδου και στο κόμμα του, το Κίνημα Αλλαγής», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

To μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Twitter:

«Ο κόσμος της επιστήμης και της πολιτικής έχασαν σήμερα ένα επίλεκτο στέλεχός τους. Στην μακρά διαδρομή του, ο Δημήτρης Κρεμαστινός άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένειά του».

Σημειώνεται ότι 78χρονος καθηγητής καρδιολογίας και πολιτικός άφησε την τελευταία του πνοή νικημένος από τον κοροναϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά από μάχη σχεδόν 42 ημερών.