Τα 70.000 μέλη της κινεί για μια ακόμα φορά η ΟΝΝΕΔ, ανοίγοντας μια πλατφόρμα στην οποία όλοι οι νέοι μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την διαχείριση της επόμενης μέρας μετά την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Νέας Δημοκρατίας «Μαζί σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα της πανδημίας».

Οι γαλάζιοι νεολαίοι θα μπορούν να στείλουν τις δικές τους ιδέες για το πώς θα ξεπεράσει την κρίση η ελληνική οικονομία και η κοινωνία. Ήδη με τηλεδιασκέψεις τα όργανα της ΟΝΝΕΔ (Εκτελεστικό Γραφείο, Πολιτικό Συμβούλιο, Νομαρχιακές Επιτροπές) έχουν ξεκινήσει να συγκεντρώνουν ιδέες και προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης που παρουσίασε την ιδέα αυτή ενώπιον του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε σε δήλωσή του: «Επιθυμία μας είναι να καταφέρουμε να δώσουμε χρήσιμες και ρεαλιστικές λύσεις για τις μέρες που έρχονται. Οι προτάσεις μας- οι προτάσεις όλων των μελών μας θα κατατεθούν στην πλατφόρμα του κόμματος και το κυβερνητικό επιτελείο με στόχο να ενταχθούν στο εθνικό σχέδιο επιστροφής στην κανονικότητα».