Το Σάββατο 2 Μαΐου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί το τρίτο κατά σειρά ΟΝΝΕΔ Talk, στο πλαίσιο του νέου κύκλου διαδικτυακών συζητήσεων της ΟΝΝΕΔ που στόχο έχει την ενημέρωση των νέων για τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση του κοροναϊού σε διάφορους τομείς, αλλά και το σχέδιο για την επαναφορά στην κανονικότητα.

Νέοι Έλληνες της διασποράς από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο θα συμμετάσχουν σε μια διαφορετική συζήτηση σχετικά με το πώς βιώνουν την πανδημία του κοροναϊού στις χώρες διαμονής τους. Στη συζήτηση θα συμμετέχει ο Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, ο οποίος θα αναπτύξει τις ενέργειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την επόμενη ημέρα της υγειονομικής κρίσης, αλλά και θα συνομιλήσει με νέους από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Συνεχίζουμε την πρωτοβουλία των ONNEDTalks με μια διαφορετική συζήτηση από τις συνηθισμένες και έναν εκλεκτό καλεσμένο, τον Μαργαρίτη Σχοινά τον οποίο και ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Νέοι συμπολίτες μας που ζουν σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους από την πανδημία, αλλά και τις σκέψεις τους για την επόμενη ημέρα».

Το τρίτο ΟΝΝΕΔ Talk μπορείτε να παρακολουθήσετε στο κανάλι της ΟΝΝΕΔ στο YouTube, ενώ η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και στα social media.