Συνεχίζονται οι αψιμαχίες και οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μιζέρια

Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Πέτσας όταν ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών να σχολιάσει την κριτική που δέχεται ο κ. Μητσοτάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Η διαδρομή που ακολούθησε η κ. Πρωτοψάλτη είχε ένα μήνυμα να στείλει με φαντασία και αυτοπεποίθηση» και άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι το ερμηνεύσει και με «μιζέρια».

Για την συγκεκριμένη διαδρομή της κινητής συναυλίας της κας Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι «ήταν μόνο ο πρωθυπουργός με συνεργάτες του ήταν εκεί. Ο υπόλοιπος κόσμος μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας αλλά αυτό έχει να κάνει με πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες που είχε ο πρωθυπουργός για να μην υπάρξει αυτός ο κόσμος».

«Ιδίως για τους φωτορεπόρτερ είναι άνθρωποι που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση» συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας.

Παροιμιώδης ανευθυνότητα

Την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα σχετικά με τις επικρίσεις για την πρόκληση συνωστισμού έξω από το Μαξίμου σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αναφορικά με τη συναυλία-«έκπληξη» μπροστά από το Μαξίμου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα έκανε χειρότερα: έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η προσέλευση του κόσμου και των φωτορεπόρτερς που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το συμβάν ήταν αυθόρμητη» σημείωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε:

«Ο ανεύθυνος κ. Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί στους πολίτες, που έχουν επιδείξει παροιμιώδη σύνεση και υπευθυνότητα, για μια συμπεριφορά που σε οποιονδήποτε άλλο θα είχε κοστίσει την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών και την κατακραυγή των μέσων ενημέρωσης»

«Η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Το ίδιο και η σοβαρότητα για έναν πρωθυπουργό», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Χαρίτσης.


Αποπομπή Πολάκη και Κυρίτση ζητάει η ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης για την κινητή συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το πέρασμα του φορτηγού έξω από το Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού, η ΝΔ έχει ζητήσει την αποπομπή των Παύλου Πολάκη και Γιώργου Κυρίτση από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τα δύο στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσαν να υπερασπιστούν την υβριστική για τον κ. Μητσοτάκη ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Επικοινωνιακό σόου

Αιχμηρό σχόλιο για τον πρωθυπουργό με αφορμή την συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

«Μιά καλή ιδέα προσέκρουσε στην ακατανίκητη επιθυμία του πρωθυπουργού, για επικοινωνικό σόου, αναζητώντας μια photo opportunity», είπε ο κ. Χρηστίδης.