«Σκληρή» απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή εναντίον του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα και τον πλανήτη, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

«Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο», κατέληξε ο ίδιος.

Αναλυτικά, ο κ. Πέτσας αναφέρει:

«Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα στη Βουλή μόνο θλίψη προκαλεί.

Σε αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη πανδημία, είναι κρίμα να είναι τόσο μικρός ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με φρασεολογία που δεν αρμόζει στη Βουλή, ούτε στο θεσμικό του ρόλο, ο κ. Τσίπρας προσβάλλει ευθέως τον Ελληνικό λαό και υπενθυμίζει σε όλους τους Έλληνες ότι ακόμη και το κοστούμι του αρχηγού της αντιπολίτευσης του πέφτει μεγάλο».