«Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα και όχι χυδαιότητα» τονίζει σε μια νέα ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία μέσω της οποίας απαντά στις δημοσιεύσεις του Σωτήρη Καψώχα και του Στέλιου Κούλογλου.

Την αρχή έκανε ο Σωτήρης Καψώχας, που εργάζεται στο γραφείο τύπου του κόμματος, δημοσιεύοντας μια χυδαία ανάρτηση την οποία αργότερα αναγκάστηκε να κατεβάσει. Σήμερα, τον Καψώχα ακολούθησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου με την παρακάτω δημοσίευση:






Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ωρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι' αυτές τις χυδαιότητες.

Αν δεν τις αποδοκιμάσει σημαίνει οτι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!»