Μετά την πρόσκληση που απεύθυνε στα μέλη της που μπορούν να συνδράμουν ως εθελοντές ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων, η ΟΝΝΕΔ συστρατεύεται στην προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας καλώντας για δεύτερη φορά όλα της τα μέλη και κάθε νέο ή νέα, να συνδράμουν στη μάχη κατά του κοροναϊού.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης, σε κάλεσμά του προς τα μέλη της ζήτησε να σταθούν οι νέοι δίπλα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας και όσους αυτές τις δύσκολες στιγμές μας έχουν ανάγκη. Δηλώνοντας συμμετοχή στη φόρμα εθελοντών που έχει ανοίξει από σήμερα στο site της Νέας Δημοκρατίας για τη συνδρομή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» (https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-mas ), τα στοιχεία τους θα διανέμονται μέσω της ΚΕΔΕ στους Δήμους της χώρας και εκείνοι θα επικοινωνούν με τους εθελοντές.

Η ΟΝΝΕΔ δίνει το στίγμα της, στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, προτρέποντας τους νέους να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών και παίρνει τη θέση της στη μάχη κατά της πανδημίας.