Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε μέσω της «Βεράντας Αριστοτέλους» και του Radio North 98 η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη λέγοντας πως καθημερινά εκδίδουν ανακοινώσεις κατηγορώντας την κυβέρνηση για το παραμικρό.

Είπε η κ. Βούλτεψη: «Δεν χρειαζόταν η κ. Αχτσιόγλου και η κ. Νοτοπούλου να βγάλουν ανακοίνωση για να γνωρίζουμε και να γνωρίζει και η κυβέρνηση και να γνωρίζει όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης ότι ο κλάδος που θα δεχτεί το μεγαλύτερο πλήγμα είναι ο τουρισμός και ότι η χώρα μας εξαρτάται από τον τουρισμό. Ο τουρισμός θα τύχει ειδικής αντιμετώπισης. Αυτή τη στιγμή δίνεται μια μάχη πολύ μεγάλη και στην Ελλάδα είναι διπλή η δοκιμασία, διότι έχουμε και το πρόβλημα στον Έβρο που συνεχίζονται τα επεισόδια. Υπάρχει ένα υπαρξιακό πρόβλημα. Αυτή την ώρα το πρόβλημα για την αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα έπρεπε να ήταν ποιος θα πει το μακρύ του και το κοντό του. Αυτή την ώρα εάν σε κάποιον έρθει κάτι πολύ σημαντικό στο μυαλό θα πρέπει να πάρει ο κ. Τσίπρας τον κ. Μητσοτάκη» σχολίασε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν λέω να φιμωθεί η αντιπολίτευση αλλά αν υπάρχει κουκούτσι μυαλό δεν θα έπρεπε να βγάζουν πέντε ανακοινώσεις την μέρα, η Αχτσιόγλου, ο Τζανακόπουλος, ο Παππάς, ο Χαρίτσης κ.α. Όποιος του έρχεται βγάζει ανακοίνωση και λέει την παρόλα του».

«Όταν βγάζεις δέκα ανακοινώσεις για το τι δεν κάνει η κυβέρνηση τα οποία… δεν υπάρχουν, όπως να χρησιμοποιήσουμε το μαξιλαράκι των 35 δις που έφτιαξε από το αίμα μας ο Τσίπρας που δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε. Είναι πάρα πολύ εύκολο να λέμε ότι η αντιπολίτευση έχει υπεύθυνη στάση επειδή ο Τσίπρας λέει δυο γενικά και αφού τα λέει εκείνος βγαίνουν όλοι από κάτω με το δηλητήριό τους και ισχυρίζονται ότι καθυστερήσατε, δεν τα κάνατε σωστά. Αλήθεια είναι η ώρα αυτή των ανακοινώσεων;» σχολίασε η κ. Βούλτεψη.

«Είναι αυτό τακτική; Δεν θα δώσω εγώ συμβουλή στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το απόλυτο κακό. Στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου βγάζει ο κάθε τομεάρχης ανακοινώσεις; Αυτό δεν είναι αντιπολίτευση. Εκτός αν το κάνουν γραφειοκρατικά για να μην τους λέει ο αρχηγός ότι δεν έκαναν τίποτα» αναρωτήθηκε η βουλευτής της ΝΔ.

«Το Εθνικό Σύστημα Υγείας το έφτιαξαν τα κόμματα που τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί» τόνισε επίσης.

Όπως είπε η κ. Βούλτεψη και η ίδια έχει περιορίσει τις δραστηριότητές της και μένει σπίτι με σκοπό να περιοριστεί όσο το δυνατό περισσότερο η διασπορά του κορονοϊού.