Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, «καλημέρα ΣΚΑΙ», παραχώρησε συνέντευξη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας εξήγησε πως η σύζυγός του βρέθηκε θετική στον κοροναϊό, συνέστησε ψυχραιμία καθώς επίσης τόνισε πως όλοι οι πολίτες πρέπει να τηρούν τα μέτρα και τις συμβουλές των ειδικών προκειμένου να μην υπάρξει ευρεία διασπορά του ιου στην κοινότητα. 

Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τις επιπτώσεις της οικονομίας απο τον COVID-19, διαβεβαιώνοντας πως η ελληνική οικονομία και οι τράπεζες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, παρακινώντας τους πολίτες να χρησιμοποιούν όσο περισσότερο μπορούν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες για τις συναλλαγές τους. 

Σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι στο επίπεδο της οικονομίας και πόσο θα μας επηρεάσει ο κοροναϊός είπε πως στο Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαρτίου πρόκειται να ανακοινωθούν πολύ σημαντικά μέτρα που θα έχουν ως στόχο την ενίσχυση της οικονομίας ούτως ώστε να μην αποτελέσει ενα εξωγενές πρόβλημα παράγοντα αποσταθεροποίησης αλλά να είναι παροδικό.

Επιπλεόν, αναφερόμενος στα μέτρα που εξετάζει η ελληνική κυβέρνηση για την ενίσχυση και την στήριξη της ελληνικής οικονομίας είπε πως στην φαρέτρα των όπλων του Μαξίμου και ενα ενδεχόμενο που εξετάζει πολύ σοβαρά η κυβέρνηση, είναι να παραταθούν οι πλειστηριασμοί για μετά την 1 Μαΐου ενω πρόσθεσε πως υπάρχουν και άλλα μέτρα που εξετάζουμε προκειμένου να μην υπάρξει καμία κρίση. 

Όσον αφορά την κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων στον Έβρο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως η χώρα μας δέχεται μια ασύμμετρη απειλή αλλά είναι πάντα έτοιμη ενώ συμπλήρωσε οτι η Τουρκία είναι ευπρόσδεκτη αν αλλάξει πολιτική και κατανοήσει το πρόβλημα που η ίδια δημιουργεί στον Έβρο. Σε αντίθετη περίπτωση όμως θα βρει απέναντι τόσο την Ελλάδα, όσο και τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.