Ξεκάθαρη απάντηση στην παραφιλολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός παρά τον πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος.

«Η ενοχοποίηση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας στον ιδιωτικό τομέα, το «η καριέρα είναι χολέρα» που απορρέει από έναν βαθύ και αναχρονιστικό κρατισμό, συνεχίζουν να αποτελούν το κυρίαρχο πολιτικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Μας λένε ουσιαστικά πως μόνο οι άεργοι ή όσοι έχουν μια θέση στο δημόσιο ή στο κόμμα μπορούν να διεκδικούν ρόλο και λόγο στα κοινά. Όλα τα υπόλοιπα είναι a priori ύποπτα και συνδεδεμένα με τη διαφθορά», σημειώνει ο κ. Σκέρτσος.

Μάλιστα, στη σχετική ανάρτηση, ο κ. Σκέρτσος συμπληρώνει: «Τα θυμήθηκα ξανά χθες βλέποντας ένα βίντεο με τον ευφάνταστο τίτλο «πρώτοι με διαφθορά» όπου γίνεται η φοβερή «αποκάλυψη» για την προηγούμενη μου δουλειά στον ΣΕΒ ως στοιχείο ενοχής. Αμετανόητοι σαν να μην κατάλαβαν τίποτα για τους λόγους της ήττας τους, κυρίως όμως ανεπίδεκτοι οποιασδήποτε πολιτικής εξέλιξης».

«Ακόμη χειρότερα, ακατάλληλοι να επιτελέσουν τον δημοκρατικά αναγκαίο ρόλο, μιας υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τους ανέθεσαν οι πολίτες», καταλήγει.

Δείτε την ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου: