Για εξωθεσμική παρέμβαση στην υπόθεση των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ,Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στο Radio North 98 και την εκπομπή «Βεράντα Αριστοτέλους». «Ο κ. Τσίπρας αγκαλιάζει τους φυγάδες» σχολίασε.

«Το ποιος δεν θέλει να αποκαλυφθεί τίποτα δυστυχώς το βλέπουμε όλοι από χθες. Όταν είχε ξεκινήσει η συζήτηση για την προανακριτική, αρχικά είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να καλύπτει τον κ. Παπαγγελόπουλο και να υπάρχει ένας συντονισμός στο να καλυφθεί ο κ. Παπαγγελόπουλος, μετά άρχισαν να αυξάνονται οι αποστάσεις. Ξαφνικά από την τήρηση των αποστάσεων, φτάσαμε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να βγαίνει μπροστά και να "αγκαλιάζει" όχι μόνο τον κ. Παπαγγελόπουλο αλλά και τους προστατευόμενους μάρτυρες, δηλαδή τους φυγάδες.

Έχουμε έναν πρόεδρο αξιωματικής αντιπολίτευσης να παρεμβαίνει εξωθεσμικά και να "αγκαλιάζει" ανθρώπους που αναζητά η ελληνική Αστυνομία. Αυτά είναι πρωτόγνωρα. Αν ήμουν Αλέξης Τσίπρας αν δεν είχα κάτι να φοβηθώ θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγα να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να μην καταθέσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Ρωμανού