Στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Θανάση Φουσκίδη, «Ήτανε Δίκαιο, Έγινε Πράξη» μίλησε η αντιπεριφεριεάρχης Πειραιά, κα. Σταυρούλα Αντωνάκου. Η Σταυρούλα Αντωνάκου είπε μεταξύ άλλων.

Όλα λύνονται μέσα στα γήπεδα αλλα υπάρχουν κανόνες και νόμοι και όταν παραβαίνονται θα πρέπει να υπάρχουν τιμωρίες και να τηρούνται οι νόμοι και οι κανόνες που θα πρέπει να τους σεβόμαστε.

Για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για ΠΑΟΚ - Ξάνθη

«Δεν θέλω να μιλήσω με όρους διαμελισμού και διχασμού. Σαν ολυμπιονίκης θέλω ή ο υποβιβασμός ή η άνοδος μιας ομάδας να αποφασίζεται μέσα στο γήπεδο. Από κει και πέρα από την στιγμή που μια ανεξάρτητη επιτροπή έχει συνεδριάσει και έχει πάρει μια απόφαση, η απόφαση αυτή θα πρέπει να είναι σεβαστή από την στιγμή μάλιστα που από εκεί και πέρα υπάρχουν και δικαιώματα προσφυγής και σε άλλα όργανα. Πρέπει, όπως είπα, να τηρούνται οι νόμοι. Εκείνο που με ενόχλησε ήταν πως ο κ. Αυγενάκης βιάστηκε να κοινοποιήσει μια προσωπική του άποψη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως εκπροσωπούμε την χώρα και ο ίδιος δεν είναι ένας απλος πολίτης αλλά είναι υπουργός της κυβέρνησης».

Για την τροπολογία της ΝΔ

Πρόκειται για ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και δεν ξέρω ποια ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα δεχθεί μια τέτοια τροπολογία που μάλιστα θα επιτρέπει και την πολυιδιοκτησία. Σε κανένα πρωτάθλημα του κόσμου δεν επιτρέπεται ένας ιδιοκτήτης να έχει πάνω από μια ομάδα στην ιδιοκτησία του γιατί όπως καταλαβαίνετε υπάρχει και θέμα ανταγωνισμού. Το γεγονός αυτό είναι πιθανό να έχει συνέπειες και στην Εθνική μας ομάδα. Θα πρέπει να υπάρχει νηφαλιότητα. Είναι άδικο για τους φιλάθλους και τους αθλητές αλλά ο νόμος είναι αυτός και θα πρέπει να τηρείται.

Για Ζαγοράκη

«Οι πολιτικοί οι οποίοι εκπροσωπούν την χώρα θα πρέπει να έχουν την ψυχραιμία να δουν συνολικά μια κατάσταση. Ο κ. Ζαγοράκης πιθανολογώ πως ή πιέστηκε επειδή υπήρξε ο ίδιος αθλητής του ΠΑΟΚ ή τον πίεσαν κάποιοι άλλοι με συγκεκριμένα συμφέροντα». Είπε κλείνοντας η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.