Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα τραγούδησαν σήμερα στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και στον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, φορείς πρόνοιας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή ξεκίνησε με καλωσόρισμα από την κα Μιχαηλίδου η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της τόνισε την σημασία της στενής συνεργασίας του υπουργείου με φορείς που παρέχουν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, όλοι εμείς που εργαζόμαστε για τον ίδιο σκοπό, που δεν είναι άλλος από τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Είναι σημαντικό τέτοιες μέρες να τις γιορτάζουμε μαζί, είναι όμως ακόμα σημαντικότερο να φροντίζουμε ώστε οι σημερινές συνθήκες χαράς να υπάρχουν στις δομές φιλοξενίας καθημερινά και όλο το χρόνο».

domna_2

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, οι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με τα παιδιά τους, καθώς και η Πανελληνία Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων-Παιδιών νοητικά υστερούντων, η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών, το «Άλμα» - Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων, η «Αργώ» - Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, ο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αναπηρία – «Το Εργαστήρι», το Σωματείο Αποκατάστασης και ειδικής αγωγής ΑμεΑ «Παναγία Ευαγγελίστρια», ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και φίλων ΑμΕΑ «Η Ανοιχτή Αγκαλιά», και ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος.

domna