Πυρά κατά του Παύλου Πολάκη εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την επίθεση του κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά Μανώλη Όθωνα, ο οποίος  ανάρτησε στoν προσωπικό του λογαριασμό στα social media την ανάρτηση με τις ύβρεις Πολάκη κατά του Κώστα Σημίτη και σχολίασε με νόημα: «Ψάχνω στα like να βρω τον Νίκο Μπίστη την Μυρσίνη Ζορμπά …. και άλλους «εκσυγχρονιστές» συντρόφους του Παύλου. Δεν θα με ξένιζε ιδιαίτερα». 

Στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγης απευθύνεται, επί της ουσίας, σε πρώην στενούς συνεργάτες και υποστηρικτές του Κώστα Σημίτη που τώρα συμμετέχουν στην ομάδα ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον πρώην υπουργό- τονίζοντας ότι οι κκ. Ζορμπάς, Μουζέλης, Μπίστης και άλλοι, μπορούν από σήμερα να διασχίζουν απομονωμένοι, τις γέφυρες της σιωπής» τονίζει η ανακοίνωση Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής

«Είναι προφανές ότι τον Κώστα Σημίτη δεν τον αγγίζουν οι χυδαιότητες Πολάκη.
Μετάλλαξαν όμως όσους πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ για να τον αλλάξουν και άλλαξαν οι ίδιοι.  Με λίγα λόγια οι κκ. Ζορμπάς, Μουζέλης, Μπίστης και άλλοι, μπορούν από σήμερα να διασχίζουν απομονωμένοι, τις γέφυρες της σιωπής».